Tre urelaterte:

1. Om du googler order «worst» får du ganske vemmelige resultater.

2. Om du baker brød med mer besan (kikert) enn hvete, får du et brød som ikke bare smaker ertete, men som også har en underlig tung tekstur. Om du er mot kasting av mar, er det fint å bake små prøvebrød når man baker ertebrød. Det er jeg glad jeg gjorde.

3. Om du sitter og har hjemmeeksamen, og et band du har villet se siden 2002 eller noe slik plutselig kommer til nabobyen, er det smertefullt. Dumme mimikry. Sukk sukk.

2 responses to “Tre urelaterte:

  1. But suddenly you will realize that life has changed. Then you will have a job you love because you studied the things you love, and you will have all the time in the world both to make better bread and to go to concerts in Sarpsborg.

    I’m thinking of you and your exams while I’m painting the fence and mowing the lawn.

    Love you!

  2. Mhm. I’m eating the bread every day, and it’s growing on me. Thing is I made it as a quickbread because pea flour don’t have any gluten in in, only lots of starch, which is why it’s used for emulsion in amongst other things flatbread. If I use 1 cup chickpea flour and 1/2 cup fint sammalt hvete and 1/2 cup of white wheat, there’s a chance that I could use yeast for leavening rather than the current baking soda. Chickpea bread has more proteins and is anti diabetic and has a really nice colour. Whenever I come up with a recipe that’s actually good, I’ll post it.

    Yay for experimenting?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s