Efit 2010

I år har jeg vært litt sent ute med å ta et foto i timen dette året. Om jeg skal kunne dokumentere alle variasjonene i mitt eget liv år for år, trenger jeg å forholde meg til den samme årstiden hver gang. Jeg har valgt februar, men i år ble det i stedet torsdag 11. mars.

Velkommen til 5-års jubileet mitt!
2009 – 200820072006

07.30 Jeg våkna, men det var jammen ikke så lett å komme seg opp av senga den dagen. Her er i alle fall utsikta ut av rommet og ut til resten av verden. For deres skyld slenger jeg med et bilde av frokostbordet, selv om det egentlig er fra klokka 8.

08.30
Jeg er på vei til skolen, og var overraska over hvor deilig og vårlig det er blitt. Bakken var full av sørpe og kjentes plutselig mer som fredrikstadvinter enn oslovinter.

09.30
Her er pulten min. Si hei til datan og kaffekoppen min, som er dem jeg omgås mest i løpet av dagen.

10.30
Jeg hadde lest noe spennende, og gikk for å hente kaffe fra kaffetrakteren. Her står jeg og venter på at kaffen skal bli klar.

11.30
Jeg sitter og gjenleser litt kildemateriale.

12.30
Lønsjtid på skolen. Klassekameratene mine sitter og diskuterer hvordan de skal fylle i en tippekupong. Jeg sitter og irriterer meg over A-magasinet.

13.30
Jeg grubler

14.30
Fortid skal ha slippefest for nybladet. Nybladet er forøvrig veldig bra. Les det på internett når det kommer, eller kjøp det på narvesen.

15.30
Jeg spiser middag med en klassekamerat. Det er stenbitkaker og poteter og smør og løk. Men jeg spiste det ivrig opp før jeg tenkte på å ta bilde.

16.30
På veien kjøpte jeg påskeegg og blomsterjord. Og pønkeboka. Til min store glede var det nytrakta kaffe på pauserommet da jeg kom tilbake fra middagen.

17.30
Så mange notater har jeg lagd på en dag.

18.30
Jeg leste biter av denne boka sånn for morro skyld. Dagen før så jeg nemlig dette tv-intervjuet med Hetty King intervjuet er gjort i 1970, da hun var en veldig gammel dame. Så boklesing var en slags oppfølger til dilla fra kvelden før.

19.30
Nå er det kveld, så jeg kan skrive med bena på bordet. For tenk.

20.30
Og spise påskeegg! (Men ikke kaffe)

21.30
Og gå hjem fra skolen. Det dere ser er nrk, litt fra baksida.

22.30
Jeg hører på et intervju Aksel gjorde med en gammel jazzer tidligere den dagen. Det er gøy å høre min kjære intervjue fremmede. Det dere ser er stua/soverommet vårt.

23.30
Se på mitt nye vindu! Det kan åpnes!

Så sov jeg.

Reklamer

7 responses to “Efit 2010

 1. Hilde-Marie Andreassen

  hei Marthe.
  tusen takk for link. jeg elsker fortsatt alt gammelt, især håndarbeid i alle varianter! Fant endel ting vi ikke ante at vi hadde, da vi solgte mitt barndomshjem i Lislebyvn. tømte gamle tanters kott osv…. I et familiehus gjennom fem generasjoner blir det nok sånn.
  klem fra mæ

  • Hei, Hilde Marie. Hyggelig å se deg her. Jeg har også som hobby å sitte og titte på gamle håndarbeidsting, så det har vi visst noe felles.

   Klem tilbake 🙂

 2. Tusen takk for at jeg fikk være med på dagen din. Ingen skal si du har korte arbeidsdager for tiden. Gratulerer med nye vinduer, og forøvrig er jeg veldig glad i deg 🙂

 3. Tilbaketråkk: En dag i mars 2010 « Livet leker

 4. Jøss. Så flott blogg du har. Jeg er skikkelig imponert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s