Om meg

Bloggen daua i møte med voksenlivet og følelsen av at jeg burde ha noe skikkelig allment interessant og veldig smart å skrive om når jeg først skulle skrive. Siden jeg ikke klarer å være smart hele tida, endte det med 70 kladdeinnlegg og mytj trenering.

Vi kan kalle det bloggens død, men den gjenoppsto en kveld jeg bestemte meg for at jeg skulle skrive rosablogg i stedet. Lenkene var jo tross alt rosa fra før.

Reklamer

15 responses to “Om meg

 1. Skriv, Marthe, skriv!

 2. ja burde vel skrive noe her og. Men først må jeg klare å fiksee utseende på bloggen , så kommer brukerinfoen etterpå

 3. Aka. jeg skriver da bloggeposter nesten hver dag. I alle fall ukentlig. Se som jeg skriver.

 4. Men jeg synes du burde henvise til Mirazandar på en eller annen tydelig måte her på wordpress, sånn at nye lesere kan finne dine gamle tekster.

 5. nah, jeg gidder ikke. Jeg kommer nok til å sende over gamle innlegg fra Livejournal og ta dem med hit, men da vil jeg egentlig sortere hva som blir med over selv.

  Føles best slik.

 6. God morgen, unge dame. Endelig en blokk som det går ann å bli litt visere av.
  Hvordan få tak i stevia (Sapmi)?

  Ha en fin dag….

  A

  • Det syntes jeg var veldig hyggelig å høre, Alf. Tusen takk for hyggelig kommentar.

   Jeg pleide å gi bort Steviastiklinger, men på en litt for lang ferietur med litt for dårlig vannehjelp døde alle plantene mine. Jeg gikk på forumet http://www.hagegal.no/ hvor de har et eget planteforum. Der fikk jeg vite at bloggeren Lene ( http://nuftenoft.wordpress.com/ ) har steviastiklinger som hun gir bort. Østfold er ganske langt fra Troms, men det kan jo hende det finnes en hagegal person med steviastiklinger i ditt område også.

   Dessuten så jeg at det ble solgt som prydplante på plantasjen nå i høst. Men det har jeg bare sett den ene gangen.

 7. Hei Marthe,

  Sitter i Berlin for tiden og har ikke mailadressene mine for meg. Pengene er i boks, mail meg i helga – kommer hjem i løpet av morgendagen.

 8. Hei Marthe!

  Jeg er med på å starte et prosjekt sammen med en gjeng andre bloggere, som jeg gjerne skulle ha snakket med deg om, men jeg finner ikke noen emailadresse. Send meg gjerne en mail på kazefroken@gmail.com 🙂

  Hilsen kamikaze

 9. Svar sendt 🙂 Hilsen Marthe.

 10. Hei Marthe,
  Deg har jeg veldig lyst til å ble bedre kjent med. Jeg jobber med klær og historie, og bor i nabolaget ditt. Syns du skriver veldig interessante og morsomme blogger. hilsen Kari-Anne

 11. Du har virkelig fortellertalent. Skriver en bok om kaféliv og kaffe for tiden og fant din blogg. Vil refere din artikkel om kaffe og du satte meg på sporet av en ny artikkel om kaffe på 1700 tallet.

  Jeg ønsker å bruke din artikkel: Hvor mange forhold har jeg sett dø? Den går inn i et avsnitt over fortellinger funnet på nett om det å gå på kafé. Regner med at du synes det er ok. Refererer selvsagt til din bloggadresse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s